Cadeaubon hema

Een cadeaubon van de Hema is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Hema verkoopt niet alleen meer rookworsten, het is nu een heus warenhuis met vestigingen in Frankrijk aan toe. Zelfs zorgverzekeringen worden nu verkocht via de Hema.

Cadeaubon Hema: altijd iemand blij!


Zoals de Hema het zelf zegt: je maakt altijd iemand blij met een cadeaubon! Een Hema cadeaubon is in verschillende thema’s verkrijgbaar, je kunt er een persoonlijke boodschap op achterlaten, het is altijd leuk! Een cadeaubon bij de Hema is eigenlijk meer een cadeaukaart, het is namelijk een elektronisch pasje waar een bepaald tegoed op staat. Het is dus geen fysieke cadeaubon of tegoedbon, het is een cadeaukaart. Het minimale bedrag dat cadeau kan worden gegeven is €10.

Zelf je eigen Hema cadeaubon maken

Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen Hema cadeaubon maken! Het is een kwestie van creatief zijn. Plak het Hema logo op een kaart, zet er een leuke boodschap onder en plak er een briefje van €10 of €15 bij, of misschien wel €7,50. Op deze manier hoef je je ten eerste niet te houden aan de door Hema vastgestelde bedragen voor een cadeaubon, en ten tweede: het tegoed op zo’n pasje is bij de Hema dan wel onbeperkt geldig, je moet het wel bij de Hema uitgeven! En een briefje van €10 natuurlijk niet!

Gemaakt door Paul Bos

Paul Bos is de eigenaar van deze website. Voor meer informatie, contacteer Paul.