Tegoedbon maken verjaardag


Een verjaardag is de ideale gelegenheid om een tegoedbon te maken. Maar, waar men vaak over na zit te denken, is de tekst. Wat moet er op die tegoedbon komen te staan? Nou, dit ligt dus erg aan de gelegenheid.

Persoonlijke tekst is een must!

Een persoonlijke tekst is vaak nog het leukste. Bijvoorbeeld voor iemands 19e verjaardag die nog steeds geen rijbewijs heeft gehaald iets in de trant van: komt dat rijbewijs nog? En dan een tegoedbon van €xx voor het rijbewijs. Dat zijn leuke dingetjes. Of iemand die altijd al naar Artis wilde, een tekst met daarop iets over de Amsterdamse dierentuin met daarbij een soort ‘tegoedbon’.

Tegoedbon maken voor verjaardag

Als iemand jarig is, is het dus leuk om een tegoedbon te maken. Een persoonlijk tintje eraan geven is natuurlijk prachtig. Iets van: Gefeliciteerd met je verjaardag! Samen met deze tegoedbon krijg je van mij een nieuwe winterjas is erg leuk. Helemaal iets persoonlijks is natuurlijk iets zoals: Lieve —-. De komende maand krijg jij van mij iedere vrijdag een bos bloemen. Liefs, —-. Dat zijn nou echt leuke tegoedbonnen. De laatste is natuurlijk voor geliefden, maar je snapt het idee vast wel! Dan zijn er natuurlijk de echt persoonlijke dingen die wij hier nu niet kunnen bedenken. Dingen waarvoor je de persoon in kwestie moet kennen. Dan kun je een echt goede tegoedbon maken voor diens verjaardag.

Gemaakt door Paul Bos

Paul Bos is de eigenaar van deze website. Voor meer informatie, contacteer Paul.