Voorbeeld tegoedbon


Een goed voorbeeld voor een tegoedbon, is het volgende. Je kunt een tegoedbon maken voor iemands verjaardag, of als iemand zijn rijbewijs heeft gehaald, of voor moederdag! Een goed voorbeeld is dit:

Voorbeeld tegoedbon

Lieve mama,

de komende 2 maanden zal ik maandagochtend de hond uitlaten.

Liefs, Jan

Dit is echt een goed voorbeeld. Het is iets persoonlijks, het is lief, en de ontvanger zal er ook nog eens blij mee zijn! Ook een ander leuk idee, als iemand net 18 geworden is, kun je hem rijlessen cadeau geven. Een goed voorbeeld is dan dit:

Lieve Piet,

Omdat je 18 geworden bent, krijg je van ons 2 rijlessen cadeau!

Liefs, opa en oma

Nu ben je niet aan een rijschool gebonden, dus de ontvanger kan zelf kiezen welke rijschool hij neemt. Verder zal hij er zeker blij mee zijn, want nu kan hij dus 2 keer een rijles nemen op kosten van opa en oma! Dat is nou een goede voorbeeld tegoedbon!

Als iemand altijd al een rondvlucht heeft willen maken, dan kun je ook iets doen in de trant van dit:

Lieve Henk,

Omdat je zo graag wilt vliegen, geven wij jou 50% korting op een rondvlucht naar keuze!

Liefs, Papa

Een vliegles kost normaal gesproken iets van €150. Nu kost het voor Henk nog ‘maar’ €75! Toch een flinke korting, dus dat is een goed voorbeeld voor een tegoedbon! Henk is er blij mee, en papa is niet €150 kwijt, en Henk is niet gebonden aan een datum, een vliegtuig en een plaats, Henk kan dit helemaal zelf bepalen :). Iedereen dus blij.

Gemaakt door Paul Bos

Paul Bos is de eigenaar van deze website. Voor meer informatie, contacteer Paul.