Waardebon wehkamp

Een waardebon van de wehkamp is altijd een leuk cadeau. De wehkamp heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten. Voor iedereen zit er wel wat bij. Of het nou kleding is, of games, letterlijk iedereen kan wel wat leuks uitzoeken bij de wehkamp.


Een tijdje geleden was er een actie bij de Wehkamp. Voor elke €40 die je uitgaf, kreeg je een waardebon van €10. Een erg leuke actie. Deze actie loopt niet meer, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte mocht de gelegenheid zich weer voordoen: als er weer een waardebon actie bij de wehkamp is, dan staat het absoluut op deze pagina!

Waardebon wehkamp is heel makkelijk!

Op dit moment dus niet. Je kunt voor verjaardagen natuurlijk ook zelf je eigen wehkamp bon maken. Je plakt gewoon het logo van wehkamp in een word bestandje en schrijft er een leuk tekstje omheen. Vervolgens plak je een briefje van €5, €10 of €20 (ligt eraan hoe gul je bent ;) ) op de gemaakte bon. Voordeel is dat er nog geen geld is uitgegeven, de bon kan dus niet verlopen aangezien geld altijd zijn waarde blijft houden, inflatie niet meegerekend. Feit is, dat je hem dus ook makkelijk zelf kunt maken! Knutsel op die manier jouw eigen wehkamp waardebon in elkaar!

Gemaakt door Paul Bos

Paul Bos is de eigenaar van deze website. Voor meer informatie, contacteer Paul.