Zelf tegoedbon maken


Een tegoedbon is gemakkelijk zelf te maken. Als cadeau op een verjaardag, of als gift op een trouwerij, voor veel gelegenheden zijn tegoedbonnen mogelijk. Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen maken zelf een tegoedbon als 1) de winkels dichtzijn en 2) ze niets meer weten om te geven. Gelukkig is zelf een tegoedbon maken al een soort van ‘maatschappelijk geaccepteerd’. Mensen doen het steeds vaker, en als je er echt werk van maakt dan is het misschien nog wel leuker dan een fles wijn bij de gal & gal! Als je zelf een tegoedbon wilt maken, dan kun je dat het beste doen aan de hand van de tips die er op deze website staan!

Ga zelf geen dingen downloaden

Hele creatieve mensen kunnen het zelf. Maarja, je bent niet voor niets op deze website terechtgekomen ;). Maarja, je kent het wel, je klikt bij een website op het maken van een tegoedbon, maar je moet eerst allerlei moeilijke software downloaden voordat je kunt beginnen. Wij raden dat hierbij af. Download geen software voor het zelf maken van een tegoedbon! En ga er ook asjeblieft niet voor betalen. En ga hem ook niet voor je laten maken voor slechts €10, je moet gewoon zelf je tegoedbon maken! Het is helemaal niet moeilijk, je zal wel even op zoek moeten maar… Nogmaals, het is gewoon leuk om te doen! :)

Zelf tegoedbon maken heeft persoonlijke waarde

Je kunt aan de slag gaan met een mooi stuk papier en wat (gekleurde) potloden. Maar als je het op internet wil doen, dan is dat ook mogelijk. Zelf een tegoedbon maken is misschien niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor degene die het krijgt. Die ziet ook dat de gever er tijd en moeite in heeft gestoken. Het heeft, mooi gezegd, een persoonlijke waarde. Als je goed kunt tekenen, dan is het leuker om het zelf te doen. Als jouw tekenkunsten niet optimaal zijn, dan kun je het natuurlijk online doen. Het is leuk als de ontvangers van de tegoedbon ook nog iets aan de tegoedbon hebben.. Iets zoals een weekendje weg of een tegoedbon om te komen eten is vaak leuk! Een tegoedbon maken als een soort kortingsbon voor een groter doel is ook leuk! Het hoeft overigens niet altijd gebruikt te worden om iets te kopen. Zelf een tegoedbon maken in de vorm van een uitnodiging om te komen eten (bijvoorbeeld met kerst) is natuurlijk ook een goed idee!

Gemaakt door Paul Bos

Paul Bos is de eigenaar van deze website. Voor meer informatie, contacteer Paul.